Nordlys Massage® CoachingEn sessionPrislisteLidt om mig

 


Coaching

Ordet er engelsk og betyder træning. Oprindeligt hørte man det mest indenfor sportsverdenen, men idag rækker begrebet og de anvendte teknikker langt videre. Coaching er blevet et centralt element i forbindelse med personaletræning, ressourceudvikling, teambuilding m.v.

Nordlys coaching er et helhedsorienteret koncept som bygger på gammel visdom, den seneste hjerneforskning og på undersøgelser af, hvordan succesfulde mennesker udvikler strategier for at udnytte deres muligheder optimalt.

Det handler stadig om træning, og det gamle ordsprog ”Øvelse gør mester” gælder fortsat.

Udgangspunktet er at du ønsker at flytte dig – på den ene eller anden måde. Det kan være i privatlivet såvel som i karrieren. Alt kan coaches, fra livsmål til kostomlægning. Det er dit projekt, du bestemmer. Coachen er din træner, sparringspartner og støtte på vejen.


Coaching er:
"At låse op for et menneskes potentiale
til at maksimere egne præstationer"
Whitmore (1996)

Alle kan have glæde af en coachingsamtale eller et egentligt forløb af og til. Det handler dybest set om at få støtte til afklaring og fokusering, og om at blive bedre til at leve sit liv i overensstemmelse med sine sande værdier til glæde for en selv og dem man møder på sin vej.
Graviditetsmassage
Fødsel med doula
Spædbørnsmassage
Møllehavevej 12, 3200 Ramløse Tlf: 29 70 17 84 hannah@lindring.net