Nordlys Massage® CoachingEn sessionPrislisteLidt om mig

 


Mærk kroppen - tag vare på dig selv.

”Hvis du vil se hvordan dine tanker var i går så se på din krop i dag.
Hvis du vil se hvordan din krop er i morgen, så se på dine tanker i dag.”
Indisk ordsprog

De fleste mennesker ved, at der findes en sammenhæng mellem krop, sind og sjæl, men de færreste tænker måske over de dybere konsekvenser af denne sammenhæng.

Kroppen kaldes ofte ”sjælens tempel”. Den rummer ufattelige mængder information og husker alt - også det vi glemmer. Kroppen er ganske enkelt et spejl af hver enkelts livshistorie. Sådan har det altid været.....

Der er meget ”ydre” fokus på kroppen i dag, men vi er ikke længere så gode til at lytte til dens signaler. Tidens trend gør, at mange mennesker er uforholdsmæssig meget i deres hoved. Livet leves med travlhed, ”tankespind” og fokus på det mentale plan – ofte på bekostning af det fysiske og følelsesmæssige.

Hermed øges risikoen for ubalancer, som bindes i kroppen og påvirker eller blokerer energien, så den enkeltes ressourcer ikke anvendes optimalt. I værste fald medfører sådanne ubalancer sygdom.

Nordlys Massage® fremmer en bedre dialog med kroppen og befordrer dermed sundhed, velvære og balance. Sammenhæng mellem krop, tanke og følelse giver dig et bedre fundament for at træffe rigtige beslutninger. Som en helhedsorienteret service til kroppen kan Nordlys Massage® samtidig være en hjælp til selvudvikling.


 
Graviditetsmassage
Fødsel med doula
Spædbørnsmassage
Møllehavevej 12, 3200 Ramløse Tlf: 29 70 17 84 hannah@lindring.net